Hodnocení webu 1

19. listopadu 2007 v 19:39 | Ferda |  Design
Web: http://aailyyn.wz.cz
Hodnocení: 80 %

Tak za prvé pokud si myslís ze sem nejaky nouma co ma jen blog a povazuje se za boha si na omylu (web na kterem delam Tady ). Chválím ze jsi si stranku nakodovala sama ale to je asi tak vše .
Kod je sice docela slušny ale design tam není žádny . No nechci kecat ale asi neumíš css tak potom to jde težko. Seo optimalizaci máš docela slušnou seo .
Hodnocení je tak vysoke jen proto ze je to opravdu tvoje prace !
jo jinak misto wz.cz bych sel na ic.cz
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Aailyyn Aailyyn | Web | 19. listopadu 2007 v 20:07 | Reagovat

to, že třeba mám na tvůj vkus příliš jednoduchej design, bych brala, ale nepoužiju nerovná se použít neumím, už dávno jsem se oprostila od začátečnickýho nešvaru na stránku naplácat všechno, co zvládám, jen abych dokázala jakej jsem machr a co já hvězda všechno neumím, nicméně mě tvoje hodnocení i tak těší, protože na ty kapky, co tu dostávají slečny motající se se svými blogísky někde kolem dvaceti procent je to paráda :-))

2 Ferda Ferda | Web | 19. listopadu 2007 v 20:14 | Reagovat

No ale tak jiste . ty si do toho neco dala .

No jen říkam nauč se css bez toho je to tezke .

3 Aailyyn Aailyyn | Web | 19. listopadu 2007 v 20:19 | Reagovat

prosím ? já css samozřejmě umím, nesuď, když nevíš, to že jeho použití až tak nevidíš, budiž, design je jednodušší, ale ne z nedostatku dovedností, ale proto, že já ho tak prostě chci mít... ještě za něco ti musím poděkovat, ta stránka na ověření seo je šikovná :-)

4 Aailyyn Aailyyn | Web | 19. listopadu 2007 v 20:22 | Reagovat

jo a ještě něco, přejít na ic.cz, tak budiž nezavrhuju to, třeba to není špatná myšlenka, ale nějakej objektivní důvod ? to je jak kdyby ses mě snažil předsvědčit, že si mám dát místo vanilkový zmrzliny jahodovou... :-)

5 ferda ferda | Web | 20. listopadu 2007 v 8:56 | Reagovat

No tak je to jednoduche. Na ic.cz mas víc místa aji lepší vyber z domén 3 řádu . Ale tak jak chces ty . Podle me mají aji rychlejší administraci .

6 Aailyyn Aailyyn | Web | 21. listopadu 2007 v 16:13 | Reagovat

lepší výběr ? mně to zatím vyhovuje a je sice teda pravda, že na wz se občas nejde dostat do ftp, ale nevěřím, že ic zas nemá jiný mouchy, težko to coby freehosting bude naprosto bezchybný... ale to už je asi na jinou debatu, která už s původním tématem nesouvisí a asi sem ani tak úplně nepatří

7 Ferda Ferda | Web | 22. listopadu 2007 v 12:57 | Reagovat

No ale tak ja to nechám na to .

Ale nejlepší je vlastní doména :-)

8 Aailyyn Aailyyn | Web | 22. listopadu 2007 v 14:08 | Reagovat

to bezesporu, jenže ta se mně na moje pokusy, kdy mi třeba taky klidně může za týden rupnout v hlavě a web smažu, fakt nevyplatí :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama