Hodnocení blogu 5

1. listopadu 2007 v 16:08
Web: http://gabuska-15.blog.cz/
hodnocení: 10 %


Sem pripraven na to ze si od tebe vyslechnu par nekepnych nadavek ale toto je příklad toho jak to urcite nemá vypadat! Boční scrol to je hnus obrazek vedle stranky no to je taky síla.
Fotky na samotne strance ti zasahují do menu tudíz se menu stáva nečitelné (viz obrazek).
no ja sem se docela zdesil .
Obrazek : tady
Pokud se chce nekdo hadat ze to menu je citelne at prečte toto
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Gejby Gejby | Web | 1. listopadu 2007 v 16:22 | Reagovat

tvuj názor..akorát že mě se to zobrazuje jinak...

2 Nikie Nikie | Web | 1. listopadu 2007 v 16:23 | Reagovat

Hele jako...Možná ž se ti to blbě zobrazuje nebo tak ěnco..Ae jako nemusíš tady urážet naše blgoy ..Já na tebe tak hezky že až se uráčíš něco napsat bude to dobrej blog..Takže ty bys taky mohl trochu normálně..jako zas tak skvělej blog nemáš abys mohl takle soudit ostatní..

3 Ferda Ferda | Web | 1. listopadu 2007 v 16:32 | Reagovat

Vsak ja svém blogu nic netvrdím!

Ale chcete hodnotit blog tak vám ríkam jen svůj nazor .

to je na vas jak si ho preberete!

Ja aspon se znažím upozornit na ty chyby taky bych jenom mohl konstatovat me se to nelíbí a tecka a dat 10%.

4 Janča Janča | Web | 2. listopadu 2007 v 18:03 | Reagovat

hele nejseš nějakej chytrej mladej?? co si to dovoluješ takle urážet blogy. mě to docela dost naštvalo. a ten tvůj blog taky neni nic moc. viděla sem toho hodně ale tohle ještě ne! " F3rdo" ju? tak si toho nech laskavě

5 Ferda Ferda | Web | 2. listopadu 2007 v 20:22 | Reagovat

urážet blogy

tak to je super hlaska . Jako dobra perzonifikace .

6 helca helca | Web | 3. listopadu 2007 v 19:48 | Reagovat

ahoj...zhodnotis mi prosim blog??upozornuju te predem ze je nic moc.... tak se na to priprav...predem dik za zhodnoceni..

7 Rana Rana | E-mail | Web | 12. října 2011 v 23:39 | Reagovat

Info jsem vstřebal - Třídní původ? Moji předkové byli neandrtálci:-))

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama