Hodnocení blogu 4

1. listopadu 2007 v 13:04 |  Design
Web: http://taknejakovsem.blog.cz/
hodnocení: 25 %



Nezbívami nez te odkazat na hodnocení blogu 3 protoze ste podle me udelali obe stejnou chybu .
postradam jakykoliv layout (rozvrzení blogu ).A obrazky na pozadí to není to správne resení !

Pokud mas nejaky dotaz urcite napis !
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Wan Angel Wan Angel | E-mail | Web | 1. listopadu 2007 v 13:35 | Reagovat

abych rek pravdu ty bys ho mel taky uplne zmenit ja ho mam chvylu ale ty asi dyl ja tam budu menit hafo veci.

2 Wan Angel Wan Angel | E-mail | Web | 1. listopadu 2007 v 13:39 | Reagovat

je to tu des a hruza necitelne zmen barvu bud poradi nebo pisma a piš hačky a čárky jsou na svete lidi kterí si na to dosti zakládají

3 Ferda Ferda | Web | 1. listopadu 2007 v 15:14 | Reagovat

jo barve písma vím je to des.

jo jinak tenhle blog mam asi mesíc.

Háčky no učím se psát vsema 10 ti a háčky jeste jaksi neumím  tak to omluv.

4 Gejby Gejby | Web | 1. listopadu 2007 v 15:29 | Reagovat

pls ohodnotíš i taky blog?dík...

5 Petixka Petixka | Web | 1. listopadu 2007 v 17:14 | Reagovat

zdravím, ok, beru to, ale mě se to tak líbí, takže to měnit nebudu, layouty aby vypadaly pořádně dělat neumím a nebudu je od nikud kopírovat. ale jinak díky. jo jen mi tu chybí jakesi jiné ohodnocení co bylo u jiných blogu, nevim.

6 Ferda Ferda | Web | 1. listopadu 2007 v 18:17 | Reagovat

Ja sem odkazal na hodnocení 3 protoze to bylo uplne totozne!

pokud chces uselam ti ten design !

7 Petixka Petixka | Web | 1. listopadu 2007 v 18:40 | Reagovat

ne, ty jsi to asi nepochopil, já prsotě něchci cizí desingy, neříkám, že by se mi některé nelíbily, ale ze zásady prsotě ne. mě se to líbí tak jak to leží a běží, a běží to docela fain. jinak mi tu chybělo jakesi Seo, které bylo u hodnocení pro http://missmys.blog.cz/.

8 Petixka Petixka | Web | 1. listopadu 2007 v 18:42 | Reagovat

ne, ty jsi to asi nepochopil, já prsotě něchci cizí desingy, neříkám, že by se mi některé nelíbily, ale ze zásady prsotě ne. mě se to líbí tak jak to leží a běží, a běží to docela fain, názory nebyly špatné a nevíc si nemyslím, že by obrázek na pozadí nějak zhoršoval čitelnost, jak píšeš u toho hodnocení, on je tomu právě přizpůsobený. jinak mi tu chybělo jakesi Seo, které bylo u hodnocení pro http://missmys.blog.cz/.

9 Ferda Ferda | Web | 1. listopadu 2007 v 19:06 | Reagovat

Jo tak sou je u tebe zcela zbytecne !

u vsech blogu je stejne jen ja sem u ní chtel poukazat nízkou velikost fotek .

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama